Ik ben Alida en de voorzitter van Ragtime 🙂 Inmiddels ben ik al weer een derdejaars muziekwetenschapper. Kiezen is lastig en daarom ben ik vrolijk bezig met de cognitieve en historische richting. Ook volg ik in Utrecht de minor Brains & Bodies: cognitie en emotie in de geesteswetenschappen.
Ik woon nu 1,5 jaar in Amsterdam, maar wekelijks keer ik terug naar Drenthe om daar muziek te maken met mijn orkest. Daar speel ik met heel veel plezier trompet. Verder zie je me af en toe achter mijn piano zitten of klungelen met een gitaar. Daarnaast werk ik bij de Nationale Opera en Ballet.
Komend jaar heb ik er heel veel zin in om iets moois neer te zetten voor Ragtime samen met dit leuke bestuur!

Ik ben Babke, 21 jaar en ik zit op dit moment in mijn 3e jaar van de studie muziekwetenschap. Ik doe hier de cognitieve richting met daarnaast een minor in kunsteducatie. Ik schrijf mijn eigen muziek en werk samen met producers. Als werk ben ik docent muziek op een middelbare school en voor extra studiepunten loop ik stage op een speciaal onderwijsschool in Amsterdam. Dit jaar ben ik bij Ragtime verantwoordelijk voor de activiteitencommissie. Ik hoop veel super leuke activiteiten te mogen organiseren en daarmee Ragtime tot een actievere en grotere vereniging te maken.

Hii, Ik ben Dara de secretaris! Ik ben degene waar jullie alle mailtjes van ontvangen 🙂 Ik zit in mijn tweede jaar van muziekwetenschap en neig het meeste naar de culturele kant. In mijn vrije tijd vind ik het heel leuk om te zingen en piano te piano te spelen en af en toe probeer ik ook wat te schrijven. Ik vind het heerlijk om door m’n stad Amsterdam te dwarrelen, maar hou ook heel erg van een avondje thuis met vrienden.
Ik heb heel veel zin in dit bestuursjaar met dit superleuke bestuur en natuurlijk superleuke leden:)

Hey, mijn naam is Joelle, penningmeester van het bestuur. Oorspronkelijk kom ik uit Groningen, maar woon nu twee jaar in Amsterdam. Ik reis nog wel vaak op en neer omdat ik in Groningen in een koor zing en mijn werk heb.
Momenteel zit ik in het derde jaar van Muziekwetenschap en doe daar een minor Orthopedagogiek bij.
Het penningmeesterschap heb ik met liefde op me genomen en hoop hiermee dat de rest van het bestuur alles kan uitvoeren wat ze willen, terwijl ik de centjes in de gaten houd. Zo kunnen we er met z’n allen een superleuk jaar van maken!