Hey hey!
Ik ben Femke, tweedejaars muziekwetenschapper en voorzitter van Ragtime! Ik kom uit ‘t prachtige boerse Achterveld en woon nu al meer dan een jaar in Amsterdam, waarvan de laatste paar maanden met onze secretaris in Gein. Als voorzitter ben ik het aanspreekpunt en de eindverantwoordelijke voor wat er binnen de vereniging gebeurt. Naast alle formaliteit ben ik vaak in het zwembad te vinden waar ik zelf train, training geef en nogal eens een borreltje meedoe ;). Qua muziek vind ik het vooral leuk om zelf een beetje te pingelen en trommelen, en om achter de schermen mee te helpen (bijvoorbeeld bij de concerthal Afas Live). Maar boven alles ga ik samen met mijn bestuur een superleuk jaar neerzetten voor Ragtime!

Hey allemaal!
Ik ben Tessa, de vice-voorzitter van Ragtime. Ik ben 20 jaar oud en ik ben ook 2e jaars student muziekwetenschap. Ik kom uit Zuid-Limburg. In mijn vrije tijd speel ik piano en zing ik. Als vice-voorzitter ben ik de contactpersoon tussen het bestuur en de activiteitencommissie (vandaar dat ik ook het hoofd van de activiteitencommissie ben). Ik zorg er samen met de activiteitencommissie voor dat er verscheidene leuke activiteiten georganiseerd worden voor jullie!

Heyy! Mijn naam is Babke en ik ben secretaris van studievereniging Ragtime! Als secretaris ben ik veel bezig met de mail en natuurlijk de nieuwsbrief.
Ik zit op dit moment in het tweede jaar van de studie en ik heb de cognitieve richting gekozen. Ik ben een echte Brabander maar ik heb mijn accent (bijna helemaal) achtergelaten in het gekke Eindhoven. Ik woon nu iets langer dan een jaar in Gein waar ik samen met onze voorzitter de boel op stelten zet. Zelf zing ik veel maar ik ben ook veel bezig met muziekwerk achter de schermen. Denk hier aan het produceren, schrijven en project managen van (zelf bedachte) projecten.

Hej, ik ben Eliza, penningmeester bij Ragtime! Ik ben net als de rest vorig jaar begonnen aan de opleiding muziekwetenschap. Ik studeer daarnaast ook Scandinaviëstudies waardoor ik in het tweede semester voornamelijk nog eerstejaarsvakken zal volgen. Als penningmeester beheer ik het geld en houd ik daarnaast de website up to date. Op dit moment ben ik op uitwisseling in het prachtige Stockholm dus voorlopig voer ik mijn taken op afstand uit. Ik kan daarentegen niet wachten tot ik bij een fysieke activiteit aanwezig kan zijn nu alles weer mag!