Hi, ik ben Daniël! Ik ben 20 jaar, woon al m’n hele leven in Amsterdam en zit op dit moment in mijn tweede studiejaar van muziekwetenschap. Naast muziek te bestuderen, ben ik ook singer-songwriter. Mijn muziek is pop-soul, een combinatie van John Legend, Sam Smith en oude soul hits. Voor mij de perfecte muzikale combi!
Als voorzitter van Ragtime vind ik het in dit studiejaar het allerbelangrijkst om studenten wat extra hulp te bieden met gezellige (online) activiteiten en andere acties, zodat we dit gekke jaar wat leuker kunnen maken. Het is een uitdaging die ik met mijn andere top bestuursleden graag aanga!

Hoi, ik ben Roos en ik ben de vice-voorzitter van Ragtime. Ik zit ook in het tweede jaar van muziekwetenschap. In mijn vrije tijd speel ik piano en gitaar en zing ik. Naast vice-voorzitter van Ragtime ben ik ook nog de voorzitter van de activiteitencommissie. Met de activiteitencommissie organiseren we leuke activiteiten zoals een muziekquiz, spelletjesavond of borrel. Dit jaar is dat wat lastiger, maar we proberen er toch voor te zorgen dat er contact is tussen de leden. Want het belangrijkste aan Ragtime is natuurlijk om je medestudenten te leren kennen!

Hallo hallo, mijn naam is Eva! Ik ben de secretaris van studievereniging Ragtime en ik zit en het tweede jaar van muziekwetenschap. Ik kom uit het dorpje Warmenhuizen, maar ik woon nu sinds een jaar in Amsterdam Noord! Zelf speel ik fagot. Ik heb in meerdere orkesten gespeeld, zoals CREA en het VU-orkest.
Als secretaris reageer ik op mailtjes van jullie en van buitenaf. Ook maak ik iedere maand de nieuwsbrief!

Hoi, ik ben Kenrick de Penningmeester van Ragtime. Ook ik ben een tweedejaars muziekwetenschappen. Naast studeren ben ik Jongerenwerker bij Jeugdhulp Friesland. Dit jaar ben ik naast de financiën ook verantwoordelijk voor de website van Ragtime.
In mijn vrije tijd speel ik gitaar en dit doe ik al een hele tijd met veel passie. Ondanks dat dit een ingewikkeld jaar is vind ik het leuk om onderdeel te mogen zijn van dit bestuur.